Street Demons

Αυτοκίνητα - μηχανές, Events,
Happenings, Lifestyle, Συνεντεύξεις, Φωτογραφήσεις, Μουσική και πολλά άλλα...

.  .

Cars

Πριν αρκετά χρόνια όταν τα άλογα βρηχόταν ελεύθερα, ήταν και πιο άγρια και πιο δυνατά και σκληρά από τα συνήθη, γιατί έπρεπε να προστατεύονται από τα κογιότ και τους λύκους. Ανάμεσά τους όπως λέει και ένας παλιός μύθος υπήρχε ένα άλογο που ενώ είχε γεννηθεί μαύρο σιγά σιγά το τρίχωμά του άρχισε να ανοίγει ώσπου έγινε τελικά λευκό. Ο γνωστός Λευκός Επιβήτορας.

 

Είχε υπέροχο βάδισμα, αγέρωχο και ρυθμικό! Όλα τα άλλα άλογα, συνήθως τροχάδιζαν, αλλά ο επιβήτορας ποτέ! Ήταν το μοναδικό άλογο που ενώ κάλπαζε φαινόταν σαν να βημάτιζε περήφανο! Κάποιοι ήθελαν να τον αιχμαλωτίσουν, αλλά χωρίς τύχη. Από τότε μιας και ο Επιβήτορας κατάλαβε τον κίνδυνο κρύφτηκε σε ένα σπήλαιο και δεν τον ξαναείδαν ποτέ άνθρωποι. Ή μήπως εμφανίστηκε στην Θεσσαλονίκη; Αλλαγμένος, μάυρος αυτή τη φορά όπως και γεννήθηκε;

Η αλλαγή…
Φυσικά και μιλάμε για τη γνωστή στα σαλονικιώτικα στέκια Alfa 156 του Αποστόλη. Δεν πρόκειται για απλή όμως 156 των 1600 κυβικών και των διόλου βέβαια ευκαταφρόνητων 120 αλόγων, αλλά για μια Alfa 156 που έχει αλλάξει εξολοκλήρου. Έχει λοιπόν τοποθετηθεί ο απίστευτος κινητήρας των 3200cc της GTA που αποδίδει πάνω από 250 ατίθασους ίππους, και έχει αξιοζήλευτες επιδόσεις όπως 0-100 σε 6,3 και τελική άνω των 245χλμ
Ακόμα ο Αποστόλης επειδή έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην GTA έχει δανειστή ακόμα την ανάρτηση με την μόνη διαφορά της προσθήκης μιας μπάρα θόλων από την Momo και όλο το κιτ των φρένων της και για το εμπρός και για το πίσω μέρος.

Άνεση και εμφάνιση…
Από πλευράς εμφάνισης ξεχωρίζουν οι πολυάκτινες ζαντάρες της μαμάς Alfa, που είναι σταθερή αξία στο τομέα της φινέτσας, και το απολύτως απαραίτητο φιμέ τζαμάκι, ενώ για το εσωτερικό και επειδή εε, πώς να το κάνουμε είμαστε απαιτητικοί έχει τοποθετηθεί πακέτο όλο το δερμάτινο σαλόνι ποίας άλλης, παρά της GTA συμπληρωμένο από μικρές αλλά προσεγμένες πινελιές με την σφραγίδα της Momo, που επιμελήθηκε την τελειοποίηση του look με το λεβιέ των ταχυτήτων και το χειρόφρενο.
Όπως μπορούμε να δούμε και να καταλάβουμε πολλές φορές δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά πράγματα στο αυτοκίνητό σου, αρκεί μόνο ότι κάνεις να το έχεις πρώτα μελετήσει μόνο σου και να το συζητήσεις με κάποιον ειδικό. Στην περίπτωση μας το ρόλο του ειδικού έχει αναλάβει ο Νικόλαος Λιναράς, original παιδί της πόλης της Θεσσαλονίκης.
Αν λοιπόν εκεί που πίνετε το καφεδάκι σας στο Λευκό Πύργο και σας χαϊδεύει απαλά ο Βαρδάρης δείτε ξαφνικά την μαύρη αυτή καλλονή, τώρα πια θα ξέρετε. Μέσα της κρύβει πολλα…. άλογα.

 

Copyright © 2024, Street Demons. All Rights Reserved.

Design by: DiabloDesign.eu