Street Demons

Αυτοκίνητα - μηχανές, Events,
Happenings, Lifestyle, Συνεντεύξεις, Φωτογραφήσεις, Μουσική και πολλά άλλα...

.  .

Lifestyle

VINTAGE ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - Οι τρεις σωματοφύλακες...Νίκος Σοκόλης, Αλέξανδρος Σταυρόπουλος, Αντώνης Τζώρος. Τους είδαμε να μάχονται ενάντια σε Έλληνες μαχητές το Σεπτέμβριο που μας πέρασε στο King of the Ring. Τώρα, στην ίδια ομάδα πια, ετοιμάζονται να δώσουν ένα αξέχαστο μάθημα, στους καλύτερους τούρκους αθλητές, που θα έρθουν 20 Ιανουαρίου στην Ελλάδα,  για μια διοργάνωση που θα είναι το... πραγματικό Survivor!

 


Το πραγματικό Survivor, λοιπόν φτάνει σύντομα. Και οι Έλληνες μαχητές ετοιμάζονται πυρετωδώς να...λιανίσουν όποιον διανοηθεί έστω να σκεφτεί ότι μπορεί να κερδίσει εδώ. Κάποιοι από τους Έλληνες μονομάχους ενώθηκαν και έφτιαξαν την No Limits Team. Μια ομάδα έτοιμη για όλα, για πολλές νίκες και πολύ θέαμα. Η ομάδα αποτελείται εκτός από τους τρεις προαναφερθέντες αθλητές και από τους, Γιάννη Σοφοκλεόυς, γνωστό και ως Τουρκοφάγο και φυσικά από τον Σταμάτης Μπιτάκος κάτοχο του τίτλου King of the Ring.

Ας γνωρίσουμε όμως τους τρεις πρώτους αθλητές ξεκινώντας με τον Νίκο Σοκόλη. Τον πιο νεαρό σε ηλικία, μιας και είναι μόλις 20 ετών. Ειδικότητά του είναι οι μάχες υποταγής. Από τους πιο σκληρούς αγώνες, μιας και συνδυάζει τόσο όρθια μάχη με γροθιές και γόνατα, όσο και κάτω μάχη με ρίψεις παλεστικές. Κυρίως στόχος είναι η υποταγή του αντιπάλου. Στους σημαντικότερους αγώνες που έχει δώσει συγκαταλέγονται οι μάχες του με Βούλγαρο, Ιταλό και Τούρκο πρωταθλητή, με 3 νίκες, 2 σε νοκ άουτ και μια στα σημεία

Θα συνεχίσουμε με τον αμέσως μεγαλύτερο, τον Αντώνη Τζώρο ή αλλιώς «The Wrangler» (καυγατζής).  O Αντώνης είναι 22 ετών και οι αγαπημένες του μάχες είναι σε Kickboxing με όρους Κ1, που περιλαμβάνουν και γόνατα. Η κατηγορία που μάχεται είναι στα +100 κιλά και όπως εύκολα μπορείτε να φανταστείτε μιλάμε για ένα πολύ σκληρό μαχητή, που δεν καταλαβαίνει και πολλά. Αγαπημένος του αγώνας ήταν στην Αυστραλία σε Α1 όταν και αγωνίστηκε εναντίον του παγκόσμιου πρωταθλητή Steve McKeenon, στον οποίο όμως στάθηκε άτυχος, καθώς ένας τραυματισμός του στέρησε την νίκη, την οποία έχασε στα σημεία. Το αγαπημένο του όπλο είναι τα... χέρια του, αλλά δεν λέει όχι και σε ορισμένες κλωτσιές. Προπονητής του είναι ο Γιάννης Ευγενικός ενώ έχει σαν είδωλά τους Mike Tayson και Ray Sifo.

Και φτάνουμε τώρα στον Αλέξανδρο Σταυρόπουλο. Τον γηραιότερο της παρέας, 30 ετών, αλλά και εμπειρότερο. Έχει δώσει αγώνες σε πάρα πολλές χώρες της Ευρώπης, όπως Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρο και Αυστρία. Το 1996 αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης ΕΚΒF, ενώ στην Ιταλία στα προκριματικά του Κ1 λεφτασε μέχρι τον τελικό, που όμως δυστυχώς έχασε λόγω ενός τραυματισμού στο φρύδι. Ακόμα άλλος ένας από τους πολλούς αγώνες που έχει δώσει, και που ξεχώρισαν στην καριέρα του ήταν το 2002 στη Ρόδο, σε παγκόσμιο όπου μετά από αδικία ήρθε 2<sup>ος</sup> με πρώτο τον Ρώσο πρωταθλητή.

Εκεί ήταν που όλοι είπαν ότι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Αυτή τη στιγμή περνάει την καλύτερη φάση της ζωής του, ενώ μας είπε ότι ετοιμάζει κάτι πάνω στο άθλημα που θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη. Ο Αλέξανδρος σε σύνολο 76 αγώνων έχει 69 νίκες, 1 ισοπαλία και 7 ήττες. Ένας απολογισμός πολύ καλός και που είμαστε σίγουροι ότι στο 2<sup>ο</sup> No Limits, τον Ιανουάριο σίγουρα οι νίκες του θα αυξηθούν.

 

Copyright © 2024, Street Demons. All Rights Reserved.

Design by: DiabloDesign.eu