Street Demons

Αυτοκίνητα - μηχανές, Events,
Happenings, Lifestyle, Συνεντεύξεις, Φωτογραφήσεις, Μουσική και πολλά άλλα...

.  .

Lifestyle

VINTAGE ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - Φυσικά μιλάμε για τον Ανδρέα Ευαγγελόπουλο, τον ένα και μοναδικό Εθνικό star και με την βούλα, μιας και η ταυτότητά του στην θέση του επαγγέλματος αναφέρει Εθνικός Star. Τον συναντήσαμε λοιπόν και τα είπε έξω από τα δόντια για όλους και όλα.

 


Α.Κ. Γειά σου Αντρέα, ή μάλλον να χαιρετήσω τον Εθνικό μας Star
Ε.S. Γεια σου και εσένα Αλέξανδρε. Καταρχήν πριν ξεκινήσουμε θέλω να ευχαριστώ το περιοδικό Furious Tuning, που με τίμησε ζητώντας μια συνέντευξη από εμένα.

Α.Κ. Η τιμή είναι δική μας. Πες μας πως ξεκίνησες.
Ε.S. Ξεκίνησα την καλλιτεχνική μου ζωή από ηλικί20 χρονών. Τελείωσα μια δραματική σχολή με άριστα, καθότι όμως είχα πάρα πολλά ιδανικά και αξίες σαν άτομο νόμιζα ότι ο χώρος που θα ακολουθούσα ήταν άγιος, όμως στην πορεία ότι χειρότερο χώρο από αυτό που διάλεξα να ακολουθήσω δεν υπήρχε. Μπορώ να πω, ότι είχα μεγάλη τύχη και ατυχία παράλληλα, διότι από τα πρώτα μου κιόλας βήματα είδα ότι μοιραία πουλάω πάρα πολύ, ο κόσμος με θέλει, είτε θετικά, είτε αρνητικά, αυτό δεν με ενδιαφέρει εμένα. Γεγονός είναι ότι τα media τους καλλιτέχνες τους βλέπουν απλά σαν προϊόντα και συγκεκριμένα το δικό μου προϊόν πουλάει. Και δεν με ενδιαφέρει ο τρόπος, αλλά το αποτέλεσμα. Άλλωστε το επίπεδο του καθενός δεν είναι δικιά μου δουλειά να το φτιάξω. Εγώ ξέρω ποιος είμαι εγώ, ποια η μόρφωσή μου κα το ήθος μου. Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν με απασχολεί η άποψη των άλλων για εμένα, κυρίως όταν δεν τους δίνω το δικαίωμα. Όταν τους έχω δώσει εγώ το δικαίωμα να κράζουν στεναχωριέμαι κυρίως γιατί τους το έδωσα εγώ το δικαίωμα. Ok;
Α.Κ. Ξέρω ότι έχεις κάνεις πολλά πράγματα στο χώρο, θες να μας πεις μερικά;
Ε.S. Ναι, όντως έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα στο χώρο της ιδιωτικής τηλεόρασης και πιστεύω ότι έχω βάλει ένα μεγάλο λιθαράκι στην ανάπτυξή της. Ξεκίνησα λοιπόν στην τηλεόραση από το 1992 και στο ραδιόφωνο από το 1989. Είχα δικές μου εκπομπές στο TV Magic, το οποίο εκείνη την εποχή δεν το ήξερε ούτε η μάνα του, είχα πολύ μεγάλη τύχη να μου πάρει συνέντευξη το κανάλι plus της Γαλλίας το 1996 και 97 και να μου κάνει αφιερώματα στην δική μου εκπομπή. Ένα καναλάκι λοιπόν που το έκανα γνωστό σε όλο τον κόσμο. Ένα καναλάκι που ολόκληρος Μαστοράκης μου έκανε τότε ολόκληρο αφιέρωμα στον ΑΝΤ1, μιας ολόκληρης ώρας, που όλοι ξέρετε το μεγάλο σχολείο που είναι ο Μαστοράκης. Ακόμα έχω παίξει σε πολύ σημαντικά έργα όπως στο Τμήμα Ηθών, Οι δρόμοι της πόλης του Μανουσάκη, έκανα το πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα του Mad το 1997 εντελώς δωρεάν απλά για να βοηθήσω το κανάλι, αν και ο Κουρής τότε μου έδινε 4 εκατομμύρια.
Α.Κ. Σοβαρά και δεν τα πήρες; Ήταν πολλά λεφτά για την εποχή.
Ε.S. Τέτοιο φιλότιμο και μαλακία στον εγκέφαλο είχα, και να τα γράψεις σε παρακαλώ όπως τα λέω, και ας πρόσεχα γιατί έπρεπε στη ζωή μου να είχα κονομήσει πάρα πολλά λεφτά από αυτή τη δουλειά. Αλλά από εδώ και πέρα δεν κάνω σε κανέναν χάρες. Κουράστηκα να είμαι η μητέρα Τερέζα των καναλιών και των clubs. Το τραγούδι, η ηθοποιία και γενικά το θέαμα πληρώνετε για να υπάρχει, ειδάλλως δεν υπάρχεις. Ακόμα μην ξεχάσω να αναφέρω ότι έχω παίξει και σους Δυο ξένους.
Α.Κ. Πως βλέπεις τον εαυτό σου;
Ε.S. Θεωρώ τον εαυτό μου ένα από τα πιο αδικημένα πρόσωπα της τηλεόρασης διότι το σύστημα και όχι ο απλός κόσμος, με έχει κάνει πέρα διότι είμαι ένας άνθρωπος που λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη. Φυσικά υπάρχουν και ορισμένοι δημοσιογράφοι οι οποίοι τα νέα μου τραγούδια τα αγκάλιασαν και τα πρόβαλαν, αλλά πάρα πολλοί με βρίσανε πάρα πολύ άσχημα και με είπαν ακόμα και τρελλό. Αν είναι δυνατό, ακόμα και αυτός ο Νίκος από το Κους Κους έχει άποψη για εμένα, το χτεσινό παιδάκι ή η άλλη η Ντέσυ η Κουβελογιάννη έχουν άποψη ότι είμαι τρελός. Ε λοιπόν αυτοί είναι τρελοί όχι εγώ.
Α.Κ. Θα μας πεις για την κόντρα σου με την Έφη Θώδη;
Ε.S. Πολλοί άνθρωποι της τηλεόρασης είπαν ότι ήμουν βαθιά θαμμένος και ότι με ξέθαψε η κόντρα μου με τη Θώδη. Δεν ήμουν λοιπόν πότε θαμμένος 15 ολόκληρα χρόνια, όλο κάπου υπάρχω σε περιοδικά εφημερίδες κλπ. Βαθιά θαμμένοι είναι οι ίδιοι. Εγώ έχω άστρο, αξία και πάντα θα λάμπω. Εγώ είμαι ένα ολοκληρωμένος showman, τραγουδάω, χορεύω, παίζω, ενώ αυτά τα παιδάκια το μόνο που μπορούνε να κάνουν είναι να έχουν μια εκπομπίτσα και να κράζουνε, ούτε τραγουδάνε ούτε παίζουνε. Το ότι επανέφερα μετά από 30 χρόνια ένα τραγούδι που λάτρεψα, το A farl' amore comincia tu, είδαν όλοι ότι έγινε πάταγος. Και τότε έτρεξε η βλάχα Θώδη, γιατί είχαμε το ίδιο studio και της το σφύριξαν, για να το πει αυτή. Αν είναι δυνατόν. Γι αυτό και βγήκα και την έβρισα και είμαι έξαλλος. Η Έφη Θώδη είναι μια δημοτική τραγουδίστρια. Δεν έχω το ίδιο επίπεδο εγώ με αυτή. Απλά της είπα, κάνε την δουλειά σου και μην μπαίνεις στα δικά μου πόδια. Επειδή η βλάχα αυτή δεν καταλαβαίνει, και την λέω βλάχα γιατί δεν είναι ποινικά δικάσιμη λέξη, και είπε και η ίδια ότι είναι τιμή της να είναι βλάχα, έτσι και εγώ είπα το Γλύκα Γλύκα στα Ιταλικά και στα Αλβανικά. Και τι έχει κάνει στην τελική η Θώδη στη ζωή της.
A.K. Ναι αλλά δεν μπορούμε να μην πούμε ότι και η Θώδη είναι μια πολύ μεγάλη καλλιτέχνης.
Ε.S. Ποια μωρέ; Αυτή που δούλευε στα πανηγύρια και τώρα σε μια χασαποταβέρνα, που είναι δηλαδή; Ποιοι ασχολούνται μαζί της; Εδώ με εμένα υπήρξε παλιά κόντρα με ολόκληρη Αλίκη Βουγιουκλάκη, Η Αλίκη, Η Θεά της Ελλάδος, η κολώνα της Ακρόπολης, και θα ασχοληθώ εγώ με την βλαχάρα; Και θα πει η ίδια ότι είμαι τρελός; Αν είναι δυνατόν. Φταίω εγώ που δεν τραγούδησα Sinatra επειδή δεν έχω την φωνή; Ή αυτή που είναι αμόρφωτη και τραγουδάει A farl' amore comincia tu, και λείπουν και τα μισά λόγια.
Α.Κ. Πες μας για το A farl' amore comincia tu που έχει γίνει χαμός.
Ε.S. Το A farl' amore comincia tu, να το πάρουν απόφαση εγώ είμαι αυτός που το επανέφερα. Το είπα Ιταλικά, Αλβανικά, Ελληνική, Ισπανικά, και σκοπεύω να πω σε ακόμα 60 γλώσσες. Όποιος μου μεταφράζει στην γλώσσα του το τραγούδι, θα το μαθαίνω και θα το λέω. Στόχος μου είναι να το πω σε τόσες πολλές γλώσσες, ώστε να μπω και στο βιβλίο Guinness. Λυπάμαι πολύ την Ραφαέλα Καρά, που της σκοτώνει η βλάχα τα τραγούδια. Εγώ έστειλα προσωπικά mail τα τραγούδια στην Ραφαέλα να μου πει την γνώμη της και αυτή απήντησε και είναι και πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη από εμένα. Για την βλάχα τι να πει;
Α.Κ. Ξέρουμε για την αγάπη που τρέφεις για τα Τσιουαουα, καθώς και ότι αυτά ήταν η αιτία της γνωριμίας σου με την Πάρις Χίλτον.
Ε.S. Μια κρυφή πτυχή του εαυτού μου ήταν η αγάπη μου για τα Τσιουάουα. Τα Τσιουάουα λοιπόν μπήκαν στην ζωή μου την τελευταία 20ετία, όπου και υπηρέτησα πολύ σκληρά αυτή τη ράτσα. Κατόρθωσα και έφερα τα καλύτερα σκυλιά από΄όλα τα μέρη της γη, και με αυτά κατάφερα να βγάλω τα καλύτερα μορφολογικά σκυλιά της Ευρώπης. Είχα λοιπόν την πολύ μεγάλη τύχη το 2000 μέσα από το internet να γνωρίσω την στενή μου πια φίλη, και για μένα Θεά Πάρις Χίλτον. Η Πάρις έχει πάρει από εμένα 35 σκυλιά και έκανε δώρο σε όλο το Hollywood. Σκυλί μου να φαντασθείτε κρατάει η Μαντόνα, ο Μίκι Ρούρκ, η Ούμα Θέρμαν και πολλοί άλλοι. Σκοπός της ήταν να γίνουν μόδα στο Hollywood. Η γνωστή σκυλίτσα της Χίλτον, η Tinkerbell, μου έδωσε την ευκαιρία να μπώ στην παγκόσμια εγκυκλοπαίδεια Wikipedia, η οποία και αναφέρει ότι γεννήθηκε από εμένα και πωλήθηκε 3000 ευρώ στην Πάρις. Επίσης έχουν και Llink στο site μου. Η φίλη μου λοιπόν Παρίς με έχει βοηθήσει πάρα πολλές φορές, μου ξεχρέωσε ακόμα και το αυτοκίνητό μου. Την λατρεύω και την θεωρώ αδελφή μου. Μάλιστα την έχω αφήσει στην διαθήκη μου γενική κληρονόμο. Γιατί να μην είμαι και ερωτευμένος ακόμα μαζί της. Είναι ο μόνος άνθρωπος που την αγαπώ πάνω και από την ίδια μου την ύπαρξη. Δεν ζω χωρίς να μιλήσω μαζί της ούτε λεπτό. Είμαι ψυχωτικός μαζί της. Και πιστεύω ότι είναι τιμή της οικογένειας Λάτση να έχει μια τέτοια κοπέλα για νύφη. Κάτω τα χέρια όλων από την Χίλτον.
Α.Κ. Μπορεί να αγοράσει κάποιος ένα τσιουάυουα ή είναι άκριβα;
Ε.S. Μπορεί να αποκτήσει όποιος θέλει ένα Τσιουάουα, η τιμές τους είναι από 700 ευρώ και φτάνουν τα 3000 ευρώ. Η Έλενα η Βέντη που αγόρασε σκυλί από εμένα, το πλήρωσε 2500 ευρώ. Αυτό όμως το σκυλί είναι ένα από τα σπανιότερα της Ευρώπης γιατί είναι μόλις 800 γραμμάρια, τέτοια σκυλιά δεν συνηθίζω να τα δίνω, αλλά στην περίπτωση της Έλενας το έδωσα μόνο και μόνο γιατί είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα και μου αρέσει να βλέπω ένα τέτοιο σκυλί πάνω στα εκπληκτικά της στήθη. Ακόμα σκυλί πήρε και ο δημοσιογράφος ο Δρακάκης για να το κάνει δώρο στην κόρη του.
Α.Κ. Θα μας πεις λίγα λόγια για την προσωπική σου ζωή;
Ε.S. Για τα προσωπικά μου, θα ήθελα να πάψουν να ασχολούνται. Ποτέ μου δεν κρύφτηκα, είμαι ένα ομοφυλόφιλος άνδρας και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό, δεν είμαι όμως αδελφή. Έχω την νοοτροπία του άντρα και σέβομαι πολύ αυτά που έχω από κάτω μου. Είμαι σταθερός και ποτέ μου δεν χώρισα ανδρόγυνα. Φυσικά θα μπορούσαν να έχω κάνει και εγώ ένα γάμο και κανά παιδί όπως πολύ συνάδελφοί μου και να καλύπτομαι, όμως αυτό θα ήταν κοροϊδία.
Α.Κ. Είσαι ψώνιο;
Ε.S.  Και βεβαίως είμαι ψώνιο, με την δουλειά μου. Άλλωστε κάθε σοβαρός καλλιτέχνης πρέπει να είναι ψώνιο με την δουλειά του.
Α.Κ. Τέλος σαν άνθρωπος του χώρου θα ήθελα να μας πεις για την Eurovision και για την νίκη του Σαρμπέλ.
Ε.S. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βγήκε ο Σαρμπέλ να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision. Είναι η μεγάλη μου αδυναμία και μεγάλος μου έρωτας. Είναι ένα νέο, όμορφο παιδάκι, είναι ένα χορευτικό παιδάκι, δημιουργεί αίσθηση και αρέσει και σε γυναίκες και άντρες. Είναι μεγάλος star και εύχομαι να πάει και να φέρει την πρωτιά. Τον στήριξα όσο μπορούσα και μάλιστα έκλαψα από χαρά όταν ανακοινώθηκε η νίκη του.<<p>Α.Κ. Ανδρέα σε ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σου και σου ευχόμαστε τα καλύτερα.
Ε.S. Και εγώ σας ευχαριστώ και να σας θυμίσω ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει το μεγάλο μου cd που θα γίνει χαμός. Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ.

 

Copyright © 2024, Street Demons. All Rights Reserved.

Design by: DiabloDesign.eu