Street Demons

Αυτοκίνητα - μηχανές, Events,
Happenings, Lifestyle, Συνεντεύξεις, Φωτογραφήσεις, Μουσική και πολλά άλλα...

.  .

Lifestyle

VINTAGE ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - Ντου ρεεεε, ντου!!!! Το ελληνικό hip hop είναι εδώ και μας... κάνει ντου, με τον Υποχθόνιο. Mia από τις «ιστορικές» -παρά το νεαρό της ηλικίας του - μορφές της ελληνικής χιπ χοπ σκηνής.  Ένα παλικάρι απίστευτο, που τα λέει έξω από τα δόντια!!

 

Α.Κ.: Από που κι ως πού ρε φίλε το παρατσούκλι Υποχθόνιος;
ΥΠΟ: Απο τη στιγμή που η φάση είναι underground, έτσι ξεκίνησα πριν από....10 χρόνια...το Υποχθόνιος είναι ένα μουσικό "nick" που εκφράζει το στυλ και την άποψη που κατέθετα και καταθέτω στη μουσική ....μπι-νέδες! (εδώ γελά, είναι η αγαπημένη του φράση και τρελαίνει κυριολεκτικά το κοινό του που τον αποθεώνει όταν τους αποκαλεί............." αγαπημένοι μου μπινέδες!" κάτι που αλλού μπορεί να σόκαρε, αλλά όχι το κοινό του Ύπο.)<
Α.Κ.: Καλά μας τα λες για underground, αλλά εδώ κυκλοφορείς με cd από ΕΜΙ! Πως γίνεται αυτό;
ΥΠΟ: Κοίτα Άλεξ. Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι εγώ σαν καλλιτέχνης ανήκω στην BIG FIASCO η οποία με τη σειρά της είναι ένα "μικρό, αγαπημένο αδελφάκι" της ελληνικής ΕΜΙ κι έτσι μέσω αυτής βγαίνουν οι δουλειές μας. Και να σου πω; δεν το καταλαβαίνω τόσες δεκάδες από ιστορικές underground που κυκλοφόρησαν από mainsteram εταιρείες έχασαν τον χαρακτήρα τους; Ψιλοπιπίλα μου κάνει!!! Άντε τώρα μη φτιαχτώ όπως εκείνα τα 4τροχα του περιοδικού σας! σα να μου χώνουν νίτρο κάνω! (χα χα)
 Α.Κ.: Και τελικά......."έκανες ντού" !Χαχαχαχαχα!!!!!
ΥΠΟ: Ναι! και τι " ντου"! Το σινγκλ έφτασε τη θέση νο3 του επίσημου τσαρτ, στα σινγκλς φυσικά και κάποιοι θα πρέπει να ετοιμάζονται για.....ντου στο σιντριβάνι!
Α.Κ.: Sorry, δεν σε πιάνω...........
ΥΠΟ: Μιλάω για τον μάνατζερ μου και "πρωτοπαλίκαρο" της Φιάσκο, τον Κωστή Κατσακιώρη που μου έβαλε στοίχημα ένα βράδυ στο Παγκράτι ότι αν περάσω ένα αριθμό πωλήσεων θα βουτήξει στο σιντριβάνι στη πλατεία ....
Α.Κ.: Και πως το βλέπεις;
ΥΠΟ: Τυχερός είναι που καλοκαίριασε!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! είμαι κοντά στον στόχο, δεν ξέρω ακριβές νούμερο, μάλλον δε μου το λέει για να γλιτώσει το μπουγέλο
Α.Κ.: Δηλαδή είσαι ευχαριστημένος, έχεις ρε παιδί μου support;
ΥΠΟ: Κοίτα. Σε μία μεγάλη εταιρεία λένε πως θα συναντήσεις τα θετικά της και τα αρνητικά της. Εγώ εισπράττω προς ώρας τα θετικά και δεν βλέπω λόγο για αρνητικά. Συνυπάρχω στην ίδια στέγη με τον Πλιάτσικα και τον Μαχαιρίτσα, τον Βασίλη, τον Κότσιρα, αλλά και τον Πλούταρχο και τον Ρουβά! δεν αισθάνομαι ριγμένος, ξέρω τη θέση μου και κυρίως κατανοώ το χρόνο και τις προσπάθειες των ανθρώπων αυτών (των παιδιών της εταιρείας) για το σύνολο του roster.</p>
Α.Κ. Μέλλον υπάρχει;
ΥΠΟ: Πλάκα ΜΕ κάνεις που λέει κι ο Λαζόπουλος; εγώ είμαι το μέλλον, προχώρησα, χαράζω το δρόμο μου ...Κάνω Ντού!
Α.Κ.: Στην Φιάσκο/ΕΜΙ είναι και ο αδερφός σου Κάτα. σωστά; Το κάνατε ......οικογενειακή υπόθεση!
ΥΠΟ: Με τον Λάζο, τον Κατα είμαστε μαζί στη φάση από την αρχή....έχει το δικό του στιλ, τον εκτιμώ και τον σέβομαι... και τον αγαπώ φυσικά ως καλλιτέχνη και ως αδερφό μου...η Maggie που κάνει τα φωνητικά στο σινγκλ του Κάτα είναι επίσης αδερφή μας! Εδώ γράψε ότι το σινγκλ είναι το " Καλύτερο Deal" και ήδη τα "σπαέι" !
Α.Κ.: Συναυλίες κλπ;
ΥΠΟ: Ναι, τι; Φυσικά! Κάναμε μία στην Αθήνα, έγινε της π***ας! Μετά από πολύ καιρό Υπο- Κατα μαζί καταλαβαίνεις! Είχαμε και έκτακτη εμφάνιση Τάκι Τσαν ήταν κι ο  Εισβολέας...
Α.Κ.: Τσάκι Τσαν;
ΥΠΟ: Ρε πλάκα μου κάνεις; Τάκι Τσαν, παιδί θαύμα....κλπ; Μέλος κι αυτός των ΖΝ άλλη μορφή! Ράππερ απο τους λίγους ....Γεια σου Τάκιιιιιιι!!!
Α.Κ.: Την πιστεύεις  πολύ τη «φάση», πωρώνεσαι...
ΥΠΟ: Η «φάση» είναι Ζήτα Νι !
Α.Κ.: Να περιμένουμε κάτι στο άμεσο μέλλον;
ΥΠΟ: Να περιμένετε άλμπουμ, να περιμένετε συνεργασίες, να περιμένετε εκπλήξεις, γενικά να περιμένετε πολλά πράγματα...
Α.Κ.: Το άλμπουμ πότε με το καλό;
YΠΟ: Είμαι ήδη στούντιο γράφω, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι κάτι τόσο απλό. Έχω το δικό μου στιλ, συνεργάζομαι με καλούς παραγωγούς, διαμορφώνω ένα ιδιαίτερο ήχο....Σύντομα θα έχεις δείγματα...
Α.Κ.: Θέλεις κλείνοντας, να πεις κάτι τελευταίο, θέλεις να ευχαριστήσεις κάποιον, κάποιους;
ΥΠΟ: Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που με στηρίζουν, αυτούς που συμμερίζονται τα όνειρα μου, αυτούς που μου δίνουν τα περιθώρια να εκφράζομαι ....Την Γ. , τον Ντον, τον Κάτα και την Μάγκι τον Κωστή -ετοιμάσου για συντριβάνι- εσένα φυσικά για τη φιλοξενία και βέβαια τους αγαπημένους μου μπι-νέδες που αγοράζουν τις δουλειές μου, με σταματούν στο δρόμο και λέμε μια κουβέντα και βέβαια τα label που στεγάζουν ό, τι καλύτερο έχω να δώσω σαν Υποχθόνιος και σαν άνθρωπος!
Big Fiasco
H  BIG FIASCO δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2006 από τον Κωστή Κατσακιώρη «under the influence of Don", έναν ανήσυχο παραγωγό και δημοσιογράφο που ένοιωσε ότι στη ζωή του αυτό που έχει περισσότερο ανάγκη είναι να μην σταματήσει να δημιουργεί, να μην σταματήσει να αγωνίζεται, να μην σταματήσει να ονειρεύεται..
Στο δρόμο του βρέθηκε μια από τις «ιστορικές» -παρά το νεαρό της ηλικίας του - μορφές της ελληνικής χιπ χοπ σκηνής, ο Υποχθόνιος και ...η συνέχεια στα ράφια των δισκοπωλείων
Τα όνειρα του Κωστή, αρχικά κατάλαβαν και κατόπιν στήριξαν σημαντικά πρόσωπα της ελληνικής δισκογραφίας και απ' ότι φαίνεται είχαν δίκιο! Η πρώτη δουλειά έφτασε στο Νο3 των επίσημων καταλόγων επιτυχιών, ενώ και οι επόμενες έγιναν Τοπ 10 επιτυχίες και ακούγονται στα ραδιόφωνα όλης της χώρας, σε κλαμπ, σε ανοιχτά αυτοκίνητα και φαίνεται πως αυτή είναι μόνο η αρχή!
Η Big Fiasco παίζει έξυπνα με τον τίτλο της. Διατηρώντας το χιούμορ της κινείται με απόλυτη ακρίβεια στις κινήσεις της, φτιάχνει εξαιρετικά packaging στα cd, σέβεται τον καταναλωτή-φαν του καλλιτέχνη και προσπαθεί να του δίνει το υψηλότερο μουσικά και αισθητικά αποτέλεσμα.
Οι τρείς πρώτες κυκλοφορίες κινούνται στον ευρύτερο χώρο του χιπ χοπ.
2 σινγκλς, του Υποχθόνιου με τίτλο: «Κάνε Ντού», του Κάτα «Το καλύτερο Deal" κι ένα άλμπουμ, του Μιχαλάρα «Έλα να κάνουμε έρωτα».
Η Big Fiasco θα κυκλοφορήσει και άλλους νέους ή και πιο γνωστούς καλλιτέχνες, θα κινηθεί στην electronica και στον alternative ήχο.
Θα περιπαίζει με τον τίτλο της πρόσωπα κα καταστάσεις και θα συνεχίζει να σέβεται το κοινό της!>
Άρα; Stay tuned for more!

 

 

Copyright © 2024, Street Demons. All Rights Reserved.

Design by: DiabloDesign.eu