Street Demons

Αυτοκίνητα - μηχανές, Events,
Happenings, Lifestyle, Συνεντεύξεις, Φωτογραφήσεις, Μουσική και πολλά άλλα...

.  .

Motos

Είναι έξι τυπάδες, με έξι Harley Davidson. Ζουν, πέρα από το ποτάμι. Πρόκειται για μια θεότρελη παρέα, μα και συγχρόνως περίεργη, που τους ενώνει δυνατά ένα πράγμα, η αγάπη τους για τις μηχανές τους...

 


Ήταν αρχές του εικοστού αιώνα, όταν και πρωτοεμφανίστηκαν οι πρώτες αμερικανικές μοτοσικλέτες. Η ανάγκη για την δημιουργία τους ήταν να βρεθεί κάτι που να μπορέσει να αντικαταστήσει τα άλογα, αλλά συγχρόνως αυτό το κάτι θα έπρεπε να είναι ανθεκτικό, δυνατό και ικανό να κάνει ότι ακριβώς και ένα άλογο. Τότε ήταν που δημιουργήθηκαν οι δυο πρώτοι κατασκευαστικοί οίκοι. Η Harley-Davidson και η Indian.
Τα χρόνια πέρασαν...
...και η λατρεία για τις μηχανές όσο πάει και μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. Και εδώ έρχεται ένα ερώτημα που υπάρχει πολύ καιρό, γιατί αρέσει τόσο πολύ η μηχανή; Και κυρίως στους άνδρες; Σύμφωνα με ψυχολόγους και κοινωνιολόγους, η μηχανή συμβολίζει την αντρική δύναμη, για παράδειγμα πάνω στη μηχανή μπορεί ένας άνδρας να κάνει κτήμα του κάτι που στην πραγματικότητα δεν του ανήκει όπως την ταχύτητα, χαρακτηριστικό γνώρισμα του ζωικού κόσμου. Επίσης, επειδή αυτό το επιτυγχάνει χωρίς να βρίσκεται κλεισμένος στις λαμαρίνες ενός αυτοκινήτου, γι' αυτό το λόγο η μοτοσικλέτα ταυτιζόταν πάντα με την ελευθερία και την ανεξαρτησία.
Έτσι η μοτοσικλέτα...
...δεν είναι απλά ένα μεταφορικό μέσο, αλλά τρόπος ζωής. Και για παράδειγμα ας δούμε τους οδηγούς των Harley-Davidson, οι οποίοι κινούνται ομαδικά και ντύνονται με τζιν, μαύρα δερμάτινα τζάκετ και βαριές μπότες. Αν και ο μύθος της Harley-Davidson ξεκίνησε το 1950, και από τότε έχουν περάσει δεκαετίες, το ιματζ που υιοθέτησαν οι πρώτοι ξένοιαστοι καβαλάρηδες αντιστέκεται στη φθορά του χρόνου και οι "Χαρλεάδες" όλο και πληθαίνουν...
Αλλά ας δούμε...
..λίγο πιο αναλυτικά και από κοντά τους έξι φίλους μας, οι οποίοι μας έκαναν την χάρη να φωτογραφηθούν για εμάς μόνο και να μας πουν τι εστί Harley για αυτούς. Ποιοι είναι όμως αυτοί; Έχουμε και λέμε πρώτος και καλύτερος ο Μήτσος, ο τρελός, ένα bodyguard υψηλών προσώπων, που οι απόψεις του έχουν μια... βαρύτητα. Ακολουθεί ο Αμερικάνος της παρέας, και γηραιότερος, ο γνωστός και ως προϊστάμενος, ο Βασίλης. Ο άνθρωπος που έζησε στην χώρα των Harley και ξέρει πολύ καλά για την κουλτούρα αυτή. Ακολούθως έχουμε τον Γιώργο, γνωστός στους φίλους του και ως δίωρος, ένα low profil τύπος με εκπληκτικό χιούμορ. Τώρα ερχόμαστε στον νεότερο και ομορφότερο της παρέας. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Τάσο, τον Barman. Και θα κλείσουμε με τους δίδυμους αδελφούς, που ανάβουν φωτιές, τόσο στην άσφαλτο, όσο και στις γυναίκες. Φυσικά μιλάμε για τους, πυροσβέστες στο επάγγελμα, Σπύρο και Γιάννη. Και όπως μας είπε ο Μήτσος, πρόκειται για τον Σπύρο τον cool, που ότι και αν συμβαίνει είναι cool και καθαρίζει cool, και για τον Γιάννη τον μάγκα που είναι το άκρως αντίθετο από τον αδελφό του.
Όπως βλέπουμε πρόκειται για έξι διαφορετικούς ανθρώπους, έξι διαφορετικούς χαρακτήρες που τους ενώνει όμως η αγάπη και η τρέλα για τις Harley τους. Εμείς περάσαμε απίστευτα μαζί τους, ένα 3ωρο γεμάτο γέλια και τρέλα. Απολάψτε τους!!!

 

Copyright © 2022, Street Demons. All Rights Reserved.

Design by: DiabloDesign.eu