Street Demons

Αυτοκίνητα - μηχανές, Events,
Happenings, Lifestyle, Συνεντεύξεις, Φωτογραφήσεις, Μουσική και πολλά άλλα...

.  .

Lifestyle

VINTAGE ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - MLV for ever!!!

 


Α.Κ. Ποια είναι η Μαρία-Λουΐζα;
MLV. Η Μαρία Λουΐζα είναι ένα αγνό καλό κοριτσάκι, το οποίο γουστάρει τρελά αυτό που κάνει. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου, γιατί έχει φύγει τελείως το άγχος από πάνω μου να κάνω πράγματα, όπως όταν είσαι νέος και μπαίνεις σε αυτή τη δουλειά. Τότε έχεις ένα σχετικό άγχος, να σου πάνε όλα καλά, να κάνεις να, να, να, και ευτυχώς έχω ξεπεράσει την φάση αυτή, μου έχει φύγει το άγχος, και κάνω πράγματα που με ευχαριστούν και μου αρέσουν χωρίς να βάζω τρελούς στόχους κλπ, απλά θέλω κάθε χρονιά να είμαι καλύτερη από την προηγούμενη.
A.K. Πως βλέπεις την ζωή;
MLV Μετά από πολλά χρόνια δουλειάς, τώρα πια βλέπω την ζωή με άλλο μάτι, με πολύ χαβαλέ και πλάκα, γιατί αν τα δεις όλα τα πράγματα σοβαρά πνίγεσαι. Με λίγα λόγια κάνω αυτό που μου αρέσει, όπως μου αρέσει και όπως ξέρω να το κάνω.
Α.Κ. Η φετινή χρονιά πως θα είναι και που θα σε βρούμε;
MLV Η φετινή χρονιά θα είναι στην Θεσσαλονίκη, στο «Φιξ», σας περιμένω όλους φυσικά να έρθετε, μαζί με Λένα Παπαδοπούλου και Σταύρο Κωνσταντίνου, και θα είμαστε εκεί όλο το χειμώνα.
Α.Κ. Σε βλέπω ότι λάμπεις μόλις αναφέρεις για Θεσσαλονίκη
MLV Ναι, δεν έχεις άδικο και είμαι μάλιστα πάρα πολύ ενθουσιασμένη γιατί έχω πολλά χρόνια να κάνω χειμώνα στην Θεσσαλονίκη, πάνε 5 χρόνια όταν και ήμουν στο «Γοργόνες και Μάγκες», για χειμώνα μιλάμε πάντα, γιατί τα καλοκαίρια πάντα τα περνάω στην Θεσσαλονίκη. Πάω δυναμικά, να ξεκινήσω μια πολύ ωραία σεζόν.
Α.Κ. Πότε ξεκινάς;
MLV Νοέμβριο
Α.Κ Και μέχρι;
MLV Τον Ιανουάριο
Α.Κ. Παρατήρησα ότι όποια κίνηση και αν κάνεις δέχεσαι και τις συμβουλές του Λευτέρη Κοντουλάκου, ο οποίος είναι και ο παραγωγός σου. Πόσο μετράει τελικά η γνώμη του;
MLV Μετράει, και πολύ μάλιστα. Ο Λευτέρης Κοντουλάκος έχει συμβάλει πολύ θετικά στην τελευταία μου δισκογραφική δουλειά, είναι ο παραγωγός του δίσκου μου με τίτλο «η άλλη μου πλευρά», έχουμε κάνει την επιτυχία το «δώσε», που παίχτηκε πάρα πολύ στα clubs σε όλη την Ελλάδα φέτος και τον ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί γενικά ο δίσκος μου αυτός είναι από τις καλύτερες δουλειές μου, αν όχι η καλύτερη, τόσο ηχητικά όσο και στιχουργικά.
Α.Κ. Το «δώσε» όντως ακούστηκε πάρα πολύ.
MLV Ναι, ναι, και ευχαριστώ και τον κόσμο γι αυτό, που το ζητούσε και το έπαιζαν οι dj σε όλα τα club. Και φυσικά θέλω να ευχαριστήσω και τους dj που έχουνε βοηθήσει πάρα πολύ, γιατί καμιά φορά η εταιρεία δεν κάνει τόσα πράγματα, όσα θα έπρεπε να κάνει.
A.K. Διακρίνω ένα παραπονάκι;
MLV Όχι, δεν βγάζω κανένα παράπονο και φυσικά δεν είμαι δυσαρεστημένη
Α.Κ. Η αξία όμως του κομματιού φάνηκε και μάλιστα πιστεύω ότι έτσι είναι καλύτερα, γιατί φάνηκε απευθείας μέσα από την αγάπη που έδειξε ο ίδιος ο κόσμος και όχι γιατί το «επέβαλε» η εταιρεία.
MLV Ναι, έχεις δίκιο, και αυτό είναι κάτι που σου δίνει μια extra δύναμη αλλά και υποχρέωση να συνεχίζεις και να γίνεσαι ακόμα καλύτερος. Και αυτό κάνω και εγώ
Α.Κ. Πότε να περιμένουμε κάτι νέο από την MLV;
MLV Όπου να ναι ξεκινάμε την διαδικασία να βρούμε κομμάτια, ώστε μετά τα Χριστούγεννα να μπούμε studio
A.K. Έμαθα κάτι για μια extreme τηλεοπτική εκπομπή, θες να μας πεις λίγα πράγματα;
MLV Ναι ετοιμάζουμε μια εκπομπή, και έχεις δίκιο θα είναι πολύ μα πολύ extreme, μιας και θα αφορά extreme sports που γίνονται τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, από αναρριχήσεις, καταδύσεις, παραπέντε, αγωνίσματα που έχουν κάνουν με μηχανοκίνητα οχήματα, ότι μπορείς να φανταστείς και λίαν σύντομος θα την δείτε στους τηλεοπτικούς σας δέκτες.
A.K. Θα σε δούμε να κάνεις και extreme sports;
MLV Κοίτα να δεις, κάποια σίγουρα θα τα δοκιμάσω. Και φυσικά με την βοήθεια των ειδικών κάθε αθλήματος που θα είναι μαζί μας.
A.K. Πες μου λίγο ποια είναι η σχέση σου με τα αυτοκίνητα; Είδα ότι έχεις ένα Chrysler.
MLV Ναι, έχω ένα Chrysler PT cruiser, ξέρεις επειδή έχω ζήσει στο Λονδίνο 4 χρόνια, μου άρεσε πολύ αυτό το ιδιαίτερο στυλ, που θυμίζει ποτοαπαγόρευση και όταν το πρωτοείδα που πρωτοπαρουσιάστηκε, ήμουν μια από τις πρώτες 3 παραγγελίες στην Ελλάδα και μάλιστα η πρώτη που το πήρε. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αλλά το παράπονό μου είναι ότι δεν τρέχει πολύ, μιας και είμαι λάτρης της ταχύτητας.
A.K. Και τι θα κάνεις γι αυτό;
MLV Κοίτα να δεις, μέσα στα άμεσα σχέδια μου είναι να αποκτήσω ένα γρήγορο αμάξι γιατί μου αρέσει πάρα πολύ να τρέχω.
A.K. Σαν την Porsche που μας έφερε για τις ανάγκες της φωτογράφησης ο κ. Μπαλωμένος;
MLV Πολύ ωραία η ιδέα σου, θα τον ρωτήσω πόσο την πουλάει και θα δούμε. Αλλιώς κάτι άλλο θα βρω και θα τα ξαναπούμε τότε.
A.K. Πως μπορεί να πλησιάσει κάποιος την Μαρία Λουΐζα, τι πρέπει να κάνει για να σε κερδίσει;
MLV Δεν χρειάζεται να κάνει κάτι ιδιαίτερο, απλά να είναι ο εαυτός του, δεν μου αρέσουν καθόλου οι άνθρωποι που κρύβονται και προσπαθούν να πλασάρουν κάτι άλλο από αυτό που είναι. Μου αρέσει να με κοιτάει στα μάτια όταν μου μιλάει, όπως ακριβώς εσύ, να είναι ειλικρινής, αυθόρμητος και να είναι όπως είναι πραγματικά. Τότε θα τον γουστάρω και θα τον αγαπήσω οποιοδήποτε χαρακτήρα μπορεί να έχει.
A.K. Ωραία μετά από αυτό, προβλέπω να αρχίσουνε να «σκάνε» τα τηλέφωνα το ένα μετά το άλλο να ψάχνουν οι θαυμαστές σου να σε βρουν και κοιτώντας σε στα μάτια να σου εξομολογηθούν τα εσώψυχά τους.
MLV Μα δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να είσαι αυθεντικός, γιατί ακόμα και αν έχεις κάποιο δύσκολο χαρακτήρα, ο άλλος σε αγαπάει αν είσαι ο εαυτός σου.
A.K. Πως είναι μια μέρα της MLV όταν είναι χαλαρή και δεν δουλεύει;
MLV Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Μπορεί να πάρω το αυτοκίνητο και να πάω μια βόλτα ή μπορεί να κάτσω και να δω κανα DVD, και μόνο θρίλερ φυσικά. Ακόμα πολλές φορές επισκεύτομαι τους γονείς μου, που μένουν μόνιμα στο Βραχάτι Κορινθίας στην φάρμα τους τα τελευταία 10 χρόνια για να ξεκουραστώ και να ηρεμίσω μιας και βρίσκομαι κοντά στην θάλασσα και μέσα στη φύση ή ακόμα μπορείς να με δεις σε κάποιο μαγαζί με τους φίλους μου να γλεντάμε μέχρι το πρωί.
A.K. Πως σου φάνηκε η φωτογράφηση;
MLV Πήγε πολύ καλά, εκτός από το μέγαρο της Δουκίσσης Πλακεντίας που είναι ένα εκπληκτικό μνημείο, και ένας χώρος ξεχωριστός, εδώ στην Πεντέλη, μου άρεσε πάρα πολύ το γενικό κλήμα που επικρατούσε από όλους τους συντελεστές, και το αποτέλεσμα βγήκε super. Κάπου εδώ θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την συνέντευξη τόσο εσένα όσο και τον Παναγιώτη για τις πολύ ωραίες φωτογραφίες, που πραγματικά πιστεύω ότι πρόκειται για ένα ταλαντούχο και ανερχόμενο φωτογράφο. Και που πολύ θα χαρώ να σας δω να προχωράτε και ανεβαίνετε όσο πιο ψηλά μπορείτε.
A.K. Και εμείς σου ευχόμαστε ότι καλύτερο αν και άνθρωποι σαν εσένα δεν χρειάζονται καθόλου ευχές, μιας και σίγουρα πετυχαίνουν ότι βάλουν στόχο. Να σαι καλά και ελπίζω στο μέλλον να μας δωθεί η ευκαιρία να τα ξαναπούμε.   


Ευχαριστούμε το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, τον Πρόεδρο του Πνευματικού κέντρου Πεντέλης κ. Πάρη Κυριακόπουλο και την γραμματεία του Πνευματικού Κέντρου κα. Σέβη Πάχνη για την άδεια και βοήθεια που μας πρόσφεραν στο Παλάτι της Δουκίσσης Πλακεντίας. Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Κοντουλάκο Λευτέρη που ότι και αν ζητήσαμε έτρεξε να μας εξυπηρετήσει

 

Copyright © 2023, Street Demons. All Rights Reserved.

Design by: DiabloDesign.eu