Street Demons

Αυτοκίνητα - μηχανές, Events,
Happenings, Lifestyle, Συνεντεύξεις, Φωτογραφήσεις, Μουσική και πολλά άλλα...

.  .

Lifestyle

VINTAGE ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - Ποιοί είναι οι δημιουργοί του επίσημου τραγουδιού των Street Demons; Γνωρίστε τους και αγαπήστε τους και εσείς.

 

Δημιουργήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2004 σε μια πόλη που δεν είχε να επιδείξει καν τις αρετές της στο μουσικό άκουσμα της Hip Hop - Rap μουσικής σκηνής. « Το όνομά μας 3 γράμματα», μια φράση που τείνει να γίνεται όλο και πιο δυνατή μέσα στα στενά της Κορίνθου και το όνομα αυτού «ΔΚΜ».
Τρεις ανήσυχες φωνές, τρία συναισθήματα, τρεις διαφορετικοί χαρακτήρες που εναρμονίζονται σαν μια μελωδία που γίνεται ένα με το beat, και σου τρυπάει το αυτί.
Η πρώτη νότα έφερε τις υπόλοιπες συντελώντας ώστε σήμερα να έχουμε μια πλήρη σύνθεση. Δυνάστης, κίνδυνος και άφαντος τα μέλη και το group ήδη μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να ηχογραφήσει 4 demo.</p>
>Οι πρώτες αντιδράσεις από τον κόσμο ήταν θετικές και έτσι τους δόθηκε το πράσινο φώς για να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και με περισσότερη πειθαρχία σε αυτό που κάνουν. Με πολλά live στο ενεργητικό τους, έχουν καταφέρει το όνομά τους να είναι ταυτόσημο με αυτό της πόλης τους.
Στα περισσότερα από τα κομμάτια τους διακρίνεις, πρσωπικά βιώματα, οργή και πολλές φορές πόνο που τους προσφέρει η καθημερινότητά τους.
Τέλος όσο αφορά το μέλλον... «όσο υπάρχει μουσική, θα υπάρχω και εγω...»
Ας δούμε όμως τι μας είπαν, σε μια πρώτη τους συνέντευξη στον άνθρωπό μας στην Κόρινθο και όχι μόνο, Βαγγέλη Σωτηρίου>
Β.Σ.: Καλησπέρα παίδες
ΔΚΜ: Καλησπέρα Βαγγέλη, άραξε!
Β.Σ.: Ας ξεκινήσουμε λοιπόν. Τι σημαίνει Δ.Κ.Μ.;
ΔΚΜ: Δάκρυα Και Μίσος
Β.Σ.: Επηρεαστήκατε από κάπου γι αυτό το όνομα;
ΔΚΜ: Βασικά το Δάκρυ σημαίνει ο κοινωνικός προβληματισμός, ενώ το Μίσος αφήνει να εννοηθεί η λέξη μάχη, όπως δηλαδή και η μουσική που παίζουμε (μάχιμη).
Β.Σ.: Πόσα χρόνια είσαστε στην σκηνή της Hip Hop μουσικής;
ΔΚΜ: Εδώ και 5 περίπου χρόνια είμαστε στην επιφάνεια με το σχήμα αυτό, ενώ στην αφάνεια είμαστε εδώ και 9 χρόνια περίπου.
Β.Σ.: Μάλιστα! Ποιά τα σχέδιά σας για το μέλλον;
ΔΚΜ: Αν και έχουμε ετοιμάσει πολλά demo, η κίνησή μας αρκείται προς το παρόν συναυλιακά και μέσο του site σας.
Β.Σ.: Ποια η σχέση σας με την Sotiriou Power Events, μιας και εκεί σας πρωτοσυναντήσαμε;
ΔΚΜ: Ξεκινήσαμε σε φιλικά επίπεδα και καταλήξαμε σε μια καλή συνεργασία! Στην αρχή ψιλοαπορήσαμε με την πρότασή του, μιας και ήταν κάτι το πρωτόγνωρο να παίξουμε την μουσική μας μέσα σε μια πίστα γεμάτη αμάξια και μηχανές.
Β.Σ.: Πως και αποφασίσατε να γράψετε για τους Street Demons;
ΔΚΜ: Κοίτα να δεις, μας ζητήθηκε να γράψουμε κάτι για το club σας και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να αρνηθούμε, άφου και εσείς μας στηρίζετε, αλλά πάνω από όλα γιατί σας γουστάρουμε. Γουστάρουμε την τρέλα σας και την αρρώστια σας με τα αυτοκίνητα και την βελτίωση. Πράγμα που μας θυμίζει την δική μας τρέλα με την μουσική και τις ρίμες.
Β.Σ.: Τέλεια. Αυτά για την ώρα, άλλωστε θα έχουμε την τύχη να σας δούμε live και στην κοπή της πίτας του club μας. Εκεί όπου και θα παρουσιάσετε και για πρώτη φορά το τραγούδι.<

ΔΚΜ.: Φυσικά, ραντεβού λοιπόν μάγκες στις 22 Φεβρουαρίου, με πολλές εκπλήξεις

 

Copyright © 2023, Street Demons. All Rights Reserved.

Design by: DiabloDesign.eu